No Luck with Firmware Update

Purchase of activation keys outside the Russian Federation. Here you can find a key seller in your country. To become a distributor, send a request for the purchase of ten or more keys by email contact@harduino.ru
Atsxkey
Благодарил (а): 3 раза

Сообщение Atsxkey »

Buyer have confirm activation!!
Digital250v

Сообщение Digital250v »

Need to read carefull manual. Sometimes can make diffrent mistakes. Ex. Your wifi are behind NAT, you do not tape correct licence key. you have activate online pressing online button on display and tray to activate one more time licence on website.
If make mistakes please and lock your key, please do not insist. Contact nul@bk.ru for help.
Margleb

ATS 120 PRO как выключить дисплей

Сообщение Margleb »

Hi I have a problem with key registration, I don't get a reply to @ with code confirmation, I have a Corporation key registration window
Margleb

Сообщение Margleb »

Cześć, wczoraj kupiłem kod licencyjny na forum,
Po pierwsze mój komputer nie widzi radia ats25x2 nie mogę wybrać właściwego portu com, sterowniki zainstalowałem, wszystko robiłem zgodnie z instrukcją, tak mi się wydaje.
Po drugie przy próbie akywowania klucza poprzez przeglądarkę internetowa wyskakuje mi prośba o wpisanie klucza aktywacji który powinienem dostać na mojego @ ale taka wiadomość do mnie nie dociera, o co chodzi?
Pomóżcie mi rozwiązać ten problem
Dzięki
Juergen1

ATS 120 PRO как выключить дисплей

Сообщение Juergen1 »

Hello
Everything ok now :D
The USB cable was broken. Now the key should be unlocked. :!:
Too many failed attempts lead to the key lock. :roll:
Greetings
Jürgen1
Ответить